EVENIMENT GASTRONOMIC

Petrecerile continuă la Cornul Vânătorului!

Meniu – 150 lei/persoană

1. Amuse bouche:
Cremă de butternut și alune de pădure
Verină exotică de mango, ananas, nuci, mix de salată și creveți

2. Pește:
Calcan cu praz și morcovi sote, baby spanac și sos yuzu

3. Fel principal:
Prepeliță cu cartofi ratte, piure de țelină, morcovi, castane, alune de pădure și sos de piper de Voatsiperifery

4. Platou cu brânzeturi:
Gruyere ,beaufort, stilton, munster, buche de capră, tete de moine

5. Desert:
Pară în sirop de vanilie de Madagascar, madeleine, ciocolată, sos de caramel și înghețată de vanilie

Recomandări vinuri:

Champagne:
Laurent Perrier rose

Vin Spumant:
Carassia Blanc de Blancs – Crama Carastelec

Vin alb:
Artisan White – Aurelia Vișinescu
Bauer – Crâmpoșie Selecționată
Bourgogne – Meursault

Vin roșu:
Smerenie – Crama Oprișor
Epopee – Syrah-Catleya
Fetească Neagră de Panciu (Reserve)
Pinot Noir – Bourgogne  
Cote Rotie – Cote du Rhone

Pretul meniului nu include si pretul pentru vin.

Evergreen-uri interpretate intr-o maniera originala de Costinela Toma.

 

Rezervari:   0733 446 272