REVELION 2019

OFERTA DE REVELION 2019

I. PACHET REVELION – 800,00 lei/persoana

Două nopți cazare – 31 decembrie 2018 și 01 ianuarie 2019

Cină festivă de Revelion

Prânz traditional – 01 ianuarie 2019

Carnaval – 01 ianuarie 2019

Mic dejun – 02 ianuarie 2019

 

II.PACHET REVELION – 1.000,00 lei/persoana

Trei nopți cazare – 30, 31 decembrie 2018 și 01 ianuarie 2019

Mic dejun – 31 decembrie 2018 și 02 ianuarie 2019

Cina pe 30 decembrie 2018

Prânz pe 31 decembrie 2018

Cina festivă de Revelion

Prânz traditional – 01 ianuarie 2019

Carnaval – 01 ianuarie 2019

Se acorda un discount de 50 lei/pachet la achitarea sumei integral până la data de 30 noiembrie 2018

 

III. OFERTA SALOANE

SALON MONDEN

 

Parter – 350,00 lei/persoana

Etaj – 300,00 lei/persoana

Muzica LIVE cu formatia MODERN STYLE!

 

 

 

 

 

SALON REGAL – 350,00 lei/persoana

 

Muzica LIVE cu formatia FM PROJECTMUZIK!

 

 

 

 

 

SALON BELVEDERE – 250 lei/persoana

Muzica LIVE cu formatia CLASIC SHOW!

 

SALON VÂNĂTORESC – 250,00 lei/persoana

Muzica LIVE cu formatia TRIO FAMILY!

 

SALON OVAL – 250,00 lei/persoana

Muzica LIVE cu MARILENA DOBRIN si formatia TRADITIONAL!

 

SALON BUSINESS – 300,00 lei/persoana

SALON RENDEZ VOUS – 300,00 lei/persoana

SALON CIULEANDRA – 300,00 lei/persoana

 

IV. MENIU

SALON MONDEN & REGAL

GUSTARE RECE:

Cosulet cu bocconcini, rosii cherry si Busuioc

Balotina din muschi de porc in mantie de verdeturi

Terina de curcan cu fructe confiate si migdale

Cheesecake cu blue cheese si jeleu de struguri

Vol-au-vent cu mousse de ton

Piramida de legume

Duet de peste in crusta de alge marine

Blinis cu avocado si somon fume

Creveti Tiger in inel de calamar Tempura

Ou de prepelita in stil scotian

 

PESTE:

File de dorada cu tagliatele de legume si sos lime

 

SARMALUTE:

In foi de varza si foi de vita, mamaliguta, smantana si costita

 

FEL PRINCIPAL:

Piept de rata cu sos de piper

Muschiulet de porc impanat cu prosciutto si hribi

 

GARNITURA:

Cartofi noisette in cosulet de parmezan cu sos de verdeturi insotiti de rondele de sfecla rosie

 

DESERT:

Profiterol cu crema de vanilie si sos de caramel

 

BAUTURINON-ALCOOLICE:

Espresso

Cappuccino

Apa minerala Bucovina

Apa plata Bucovina

Pepsi / Mirinda / Seven up

Prigat – nectar de portocale/ kiwi / banana & capsuni

 

COCKTAILURI NON-ALCOOLICE:

Green Apple

Wild Cherry

Safe Sex On The Beach

Arizona Sunset

 

BAUTURI ALCOOLICE:

Whisky Jack Daniel’s / J&B / Bulleit Rye

Vodka Absolut

Martini Bianco / Rosso

Campari

Disaronno

 

COCKTAILURI ALCOOLICE:

Campari Orange

Gin Tonic

Cuba libre

Vodka Apple

Margarita

 

VINURI DIN CRAMELE:

Budureasca-Sauvignon Blanc / Roze / Feteasca Neagra

Purcari-Chardonnay / Roze / Rara Neagra

Marcea-Feteasca Regala / Roze

Sampanie la cumpana dintre ani.

 

SALON BELVEDERE & OVAL & VANATORESC

GUSTARE RECE:

Cosulet cu bocconcini, rosii cherry si busuioc

Balotina din muschi de porc in mantie de verdeturi

Terina de curcan cu fructe confiate si migdale

Cascaval afumat

Vol-au-vent cu mousse de ton

Piramida de legume

Duet de peste in crusta de alge marine

Blinis cu avocado si somon fume

Raffaello cu trio de branzeturi

Ou mimoza

 

PESTE:

File de salau cu tagliatele de legume si sos lime

 

SARMALUTE:

In foi de varza, mamaliguta, smantana si costita

 

FEL PRINCIPAL:

Pulpa de pui dezosata

Muschiulet de porc impanat cu prosciutto si hribi

 

GARNITURA:

Cartofi noisette in cosulet de parmezan cu sos de verdeturi insotiti de rondele de sfecla rosie

 

DESERT:

Profiterol cu crema de vanilie si sos de caramel

 

BAUTURI NON-ALCOOLICE:

Espresso

Apa minerala Harghita

Apa plata Carpatica

Pepsi / Mirinda / Granini de portocale

 

COCKTAILURI NON-ALCOOLICE:

Green Apple

Wild Cherry

 

BAUTURI ALCOOLICE:

Whisky J&B / Johnie Walker Red Label

Vodca Absolut

Cinzano Bianco / Rosso

Campari

 

COCKTAILURI ALCOOLICE:

Campari Orange

Gin Tonic

Cuba Libre

Margarita

 

VINURI DIN CRAMELE:

Crama Oprisor – Cornul Vanatorului Alb / Roze / Rosu

Crama Jidvei-Dry Muscat / Jidvei Roze

Sampanie la cumpana dintre ani.

 

Rezervari: 0740 160 406, 0733 446 274, 0733 446 272