Meniu – Preț 430 lei / 4 persoane
Platou rece – 1,6 kg
cașcaval de Săveni
caș afumat
ceafă crud – uscată
pastramă de curcan
salata de boeuf
salată de icre de crap
măsline Kalamata
roșii cherry, ardei gras
Pește – 1,2 kg
File de șalău la cuptor cu legume la Wok
Fel principal:
Piept de curcan umplut cu spanac, praz și ciuperci – 800 gr
cartofi wedges – 800 gr
salată de sfeclă roșie cu hrean – 400 gr
pâinea casei – 8 buc.
Cozonac de casă cu nucă, stafide, cacao și rahat – 1 buc. / 1 kg
Vin roșu Cornul Vânătorului – Crama Oprișor – O sticlă
Meniu – Preț 360 lei / 4 persoane
Platou rece – 1,8 kg
șunculiță de casă
piftie de curcan
tobă de casă
salată de boeuf
telemea de oaie
cașcaval afumat
raffaello din brânză de burduf și mac
măsline, ceapă roșie, roșii cherry, ardei gras
Sarmale în foi de varză cu mămăliguță, smântână, ardei iute și costiță – 16 buc
Fel principal:
Pomana porcului / mușchiuleț de porc haiducesc cu mămăliguță – 1 kg
salată de murături asortate – 800 gr
pâinea casei – 8 buc.
Cozonac de casă cu nucă, stafide, cacao și rahat – 1 buc. / 1 kg
Vin roșu Cornul Vânătorului – Crama Oprișor – O sticlă
Cozonac – 38 lei / kg
Salata boeuf – 60 lei / kg
Comenzile se preiau până pe data de 21 decembrie.
Livrările se vor face pe data de 24 decembrie.
Comenzile se fac la numărul de telefon 0733 446 274.