Meniu – Preț 220 lei / 2 persoane
Platou rece:
cașcaval afumat, telemea de oaie
ceafă crud – uscată
trandafir din salam uscat
ruladă de pui cu ardei copt
în mantie de verdeţuri
balotină de porc cu afumătură
ciupercă umplută
cu ricotta și chorizo
mini vol-au-vent cu icre de crap
coșuleţ tortilla cu pastă
de brânză Philadelphia
roșii cherry, trio de măsline
salată Suba
Pește file de somon cu legume la cuptor și sos lime
Fel principal:
pulpă de raţă pe varză cu ardei iute
Chifle de casă
Desert cheese cake cu fructe de pădure
Vin – 1 sticla
Cornul Vânătorului
roșu sau alb sau roze
Crama Oprișor
Meniu – Preţ 200 lei / 2 persoane
Platou rece:
cașcaval afumat, telemea de oaie
ceafă crud – uscată
trandafir din salam uscat
ruladă de pui cu ardei copt
în mantie de verdeţuri
balotină de porc cu afumătură
ciupercă umplută cu ricotta și chorizo
mini vol-au-vent cu icre de crap
coșuleţ tortilla cu pastă
de brânză Philadelphia
roșii cherry, trio de măsline
salată Suba
Sarmale în foi de varză și de viţă cu mămăliguţă ardei iute și smântână
Fel principal:
mușchiuleţ de porc în mantie de bacon cartofi umpluţi la cuptor, salată de sfeclă roșie cu hrean
Chifle de casa
Desert cheese cake cu fructe de pădure
Vin – 1 sticla
Cornul Vânătorului
roșu sau alb sau roze
Crama Oprișor
Comenzile se preiau până pe data de 28.12.2020 la numărul de telefon 0733 446 274.
Livrarea se va face pe data de 31.12.2020 până în ora 13:30!