Restaurante

  Ciuleandra cu o capacitate de 60 locuri este amenajat in stil rustic specific zonei montane. Acompaniati de flacara semineului, servirea ireprosabila, mancarea delicioasa dar si de muzica live cu formatia “Inedit” va veti simti cu siguranta “ca la mama acasa” si o sa reveniti de fiecare data cu placere.
     
salon_rendezvous_mic   Rendez-Vous este un salon cochet de 35 locuri unde clientii nostri pot admira panoramic gradina de vara a complexului turistic Cornul Vanatorului situatein padurea Trivale. Dorim sa oferim “o clipa de liniste“ intr-o atmosfera relaxanta si binevoitoare. Este un salon potrivit petrecerilor private, aniversari, onomastici.
     
  Belvedere are o capacitate de 145 de locuri. Fiind amplasat la ultimul nivel, este cel care ofera o priveliste frumoasa asupra padurii Trivale si intregului complex, fiind preferat de clientii care vor sa fie “la inaltime” pentru organizarea diferitelor evenimente: nunti, botezuri, banchete de absolvire, baluri si receptii.
     
Salon_Business   Business Class gazduieste intalniri de afaceri într-un cadru restrâns, mese organizate în acest stil, profesionalismul fiind cuvântul care caracterizează personalul nostru și datorită căruia oferim servicii de înaltă calitate. Salonul are o capacitate de 60 de locuri.
     
  Monden este primul și cel mai solicitat dintre saloanele restaurantului nostru, având 450 de locuri, cea mai mare capacitate a complexului. Aici au loc foarte multe evenimente, începând de la nunţi, botezuri, până la baluri, petreceri, revelioane, simpozioane și emisiuni TV. Modul în care este organizat, dispunerea pe două etaje, oferă o perspectivă ideală asupra punctului central al fiecărui eveniment.
     
timbru_oval   Oval este cel care gazduieste cele mai multe dintre petrecerile de botez, onomastici, zile de nastere, revederi, vizionari ale evenimentelor sportive, datorita capacitatii de 120 de persoane si a dispunerii lor. De asemenea, deschiderea cu terasa este un avantaj pentru evenimentele care au loc pe parcursul sezonului de vara.
     
  Regal – După cum exprimă și numele pe care l-am oferit acestui salon, aici se organizează evenimente deosebite, într-o atmosferă regală, fiind perfect pentru cei care își doresc să iasă din tipar. Organizarea salonului de 250 de locuri oferă posibilitatea amenajării acestora în funcţie de preferinţe. De aceea este recomandat pentru organizarea nunţilor, dar este solicitat și pentru simpozioane, team building-uri și conferinţe de presă.
     
  Vanatoresc este spaţiul ideal și pentru cei care doresc să serbeze diferite ocazii într-un decor pe această temă, având o capacitate de 80 de locuri. Pădurea Trivale, ca element unic în România, completează ambianţa perfectă.
     
timbru_amfiteatru   Amfiteatru in aer liber cu piscina Acest punct forte al Complexului Turistic Cornul Vanatorului ofera posibilitatea organizarii unor evenimente deosebite intr-o atmosfera cu totul speciala.
Daca ne treceti pragul sau vizitati galeria noastra foto, va puteti convinge de ceea ce reprezinta Amfiteatrul in cadrul unei nunti in aer liber si cu siguranta veti dori sa organizati aici un eveniment unic. Tot aici este locul ideal pentru organizarea unui foc de tabara.
     
Gradina-De-Vara   Gradina de vara – Imaginati-va o terasa aflata in padure, in inima naturii. Este ceea ce cautam cu totii, o oaza de liniste, de relaxare, in care sa uitam de tumultul orasului si a vremei caniculare. Gradina de vară vă întâmpina cu mese frumos oranduite, la umbra copacilor seculari si a bradutilor ce crează atmosferă montană; doar serviciile noastre ireprosabile sunt cele care completeaza tabloul unor momente unice petrecute aici. Gradina de Vara mare si spaţioasă oferă posibilitatea petrecerilor în aerul liber şi ozonat, a servirii unui prânz de afaceri, o masă festivă, banchet, revedere, a unei cine romantice în doi sau cu prietenii, urmată de dans, distractie si muziva live.

Lasă un răspuns