Sejur Revelion 2016 la Cornul Vanatorului

Sejur de neuitat la Cornul Vanatorului!

[2015.10.23]_Revelion2016_InPageBanner

Cu traditie in organizarea celor mai reusite revelioane, va asteptam la Cornul Vanatorului in perioada 31 decembrie 2015 – 2 ianuarie 2016, intr-o atmosfera selecta si rafinata.

Veti avea parte de un meniu festiv in noaptea dintre ani, cu preparate demne de ”Master Chef”, bauturi alese si muzica Live.

Pe 1 Ianuarie va asteptam cu un pranz traditional, iar seara cu un Carnaval si foc de tabara, intr-o atmosfera de bogatie, fast, placere si mister.

Sejurul se va termina pe 2 ianuarie cu micul dejun.

Tariful este de 730 lei/pers, copiii sub 7 ani dispun de gratuitate, iar cei cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani au 50% reducere.
Pentru invitatii care achita pachetul integral pana la data de 1.12.2015 se ofera o reducere de 30 lei.

Oferta Pachet Revelion 2016 – 730 lei/persoana

Aperitiv rece

  • Triunghi de pui cu migdale si caise
  • Toust cu mouss din ton
  • Chips crocant din cascaval si risotto cu ciuperci
  • Mini Wellington din muschi de vita
  • Blini cu crema de branza si somon fume
  • Cascaval cu strugure si miez de nuca
  • Rulada din padispan cu branza si spanac
  • Creps cu icre negre
  • Timbal din salata fantezia cu piept de rata si muguri de praz
  • Toust cu muschiulet de porc,ceapa caramelizata si sos dijon

Peste

  • Batter fish cu piure din mazare,piure din dovleac si sos lime

Friptura

  • Pulpa de rata pe varza
  • Muschiulet de vita cu sos de foie gras si cartofi dauphinoise cu savoare de bacon
  • Salata verde cu dressing din ceapa rosie si otet balsamic

Painea casei

Desert

  • Bezea cu ciocolata
  • Mousse de lamaie
  • Prajitura cu miez de nuca

Bauturi

  • Cafea Vergnano
  • Apa minerala/plata Bucovina
  • Racoritoare: Pepsi, Mirinda, Prigat portocale
  • Cascada cu fructe

Cocktailuri non-alcoolice

  • Safe sex on the Beach(santal portocale, santal ananas, santal piersica)
  • Wild cherry (santal cirese, lime, zahar brun)
  • Melon me (sirop de pepene galben, santal de portocale, décor de portocala)

Alcoolice

  • Campari Orange(Campari, Santal de portocale, Decor de portocala)
  • Gin tonic (Gin Wembley, Apa tonica, Décor de lamaie)
  • Mojito (Rom, Lime, Menta, Zahar brun, Apa minerala)
  • Vodka apple (Vodca, Santal de mere)
  • Whisky Jack Daniels, J&B,Balantine’s
  • Cinzano alb sau rosu
  • Sampanie la cumpana dintre ani
  • Vinuri soiuri albe, roze si rosii din cramele: Oprisor, Corcova, Castel Huniade

Dejun traditional in 01.01.2016  

  • Ciorba de potroace
  • Rulou din piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval
  • Cartofi aurii la cuptor cu rozmarin
  • Salata de muraturi taranesti
  • Painea casei
  • Tuica fiarta
  • Apa minerala/plata
  • Vinul casei

Mic dejun / Bufet suedez in 02.01.2016 

  • Omleta taraneasca
  • Telemea
  • Crenvursti
  • Rosie feliata
  • Castravete
  • Masline
  • Unt
  • Dulceata
  • Miere
  • Ceai
  • Cafea
  • Fructe
  • Racoritoare

Cost: 730 Lei/Persoana

Masa Carnaval pe 01.01.2016

Platou cu preparate de casa

  • salata de boeuf
  • sunculita
  • pastrama
  • leber
  • branza de burduf
  • sorici
  • ceapa rosie

Gratar

  • mititei
  • piept de pui
  • cotlet porc cu os
  • carnaciori
  • pastrama de berbecut
  • salata
  • mujdei
  • mamaliguta
  • cartofi copti

Painea casei

Prajitura de casa

Apa minerala/plata

Racoritoare

Vin fiert

Cafea Vergnano

Cost: 120 Lei/Persoana

Va asteptam!

 .