Hotel

Imaginati-va un loc la numai 4 km de centrul Pitestiului, unde va simtiti ca la munte, in splendoarea padurii, in freamatul naturii; acest loc exista si se cheama Complex Turistic Cornul Vanatorului, popas pentru argeseni si turisti.

Gradina de Vara va intampina cu mese frumos oranduite, la umbra copacilor seculari si a bradutilor ce creaza atmosfera montana, in timp ce aleea principala va conduce catre numeroasele saloane de restaurant. Inca de la intrare, personalul cu o inalta calificare, va primeste cu bucurie si va ofera meniul.

De acum incepe surpriza placuta, pentru ca la Cornul Vanatorului se prepara cele mai gustoase bucate traditionale, toate felurile de vanat, dar si mancaruri recomandate de bucataria internationala.

Iar daca doriti sa ramaneti cateva zile in acest colt de rai, Hotelul Complexului Turistic Cornul Vanatorului va intampina cu confortul pe care-l meritati: camere spatioase, dotate conform standardelor europene, cu aer conditionat si televiziune prin cablu.
Ferestrele ofera bucuria de a vedea peisajului din padure si ofera oxigenul bine meritat.

Hotelul Cornul Vanatorului imbina armonios modernul cu stilul rustic (vanatoresc) la care se adauga frumusetea cadrului natural superb al padurii Trivale care reprezinta punctul terminus al plimbarilor in aer liber al pitestenilor si turistilor la cca. 800 m distanta de Gradina Zoo a Mun. Pitesti si la cca. 1000 m pana la schitul monahal din Trivale, datat din sec. al XVII – lea.

Receptie3

cv_hotel_03

 

 .

Lasă un răspuns